Esküvőszervezés

Egyre elterjedtebb szokás egy vasárnapi nagybevásárlás közben bedobni annak az ötletét, hogy házasodjatok össze. Mintha éppen arról kellene dönteni, hogy sima vagy teljes kiőrlésű kenyeret vegyetek. Mi azonban meg vagyunk győződve róla, hogy már az eljegyzésnek is a leendő házaspár méltónak kell lennie!

Egy lánykérés akkor lesz igazán emlékezetes, ha van benne egy olyan kreatív ötlet, ami valóban rólatok szól, és ha maga a nagy pillanat tökéletesen valósul meg. Mi mindkettőben segítségedre leszünk.

Találkozzunk az első alkalommal, ahol elmondod, hogy mióta ismeritek egymást, mik a kedvenc közös élményeitek, miért rajongtok együtt és milyen kép él a fejedben arról, ahogy megkéred életed párjának a kezét! Ebből elindul egy kreatív közös ötletelés, amelyből hozok neked két-három konkrét tervet pontos költségvetéssel, gyűrű- és helyszín javaslatokkal, és ha kell, fotóssal, videóssal, dekorációval. Igény esetén akár külföldi, utazással egybekötött lánykérésben is tudok segíteni, ugyanis közel egy évtizede dolgozom utazásszervezőként, ahol rengeteg romantikus utazás és nászút megszervezését intéztem már.

Mindent megteszünk, hogy a párod még csak ne is sejtse, mekkora meglepetésben lesz része!

Hendrik Viktória

Keress bátran,
amennyiben bármilyen kérdésetek lenne