Esküvőszervezés

Eljegyzés típusok

Inspirálódj a legjobb lánykéréseket böngészve! Nézz körül, hogy mi szimpatikus neked, és legyél kreatív, hiszen minden eljegyzés egyedi és rátok szabható. Minden megvalósítható.

Étteremi lánykérés

Az egyik legelterjedtebb eljegyzés az, hogy élete párját egy romantikus vacsora közben leped meg a gyűrűvel. Desszertben vagy pezsgőben elrejtett gyűrű valóban igazán nagy meglepetés lehet, azonban én mindig azt szoktam javasolni a hozzám fordulóknak, hogy érdemes inkább letérdelve előhúzni a gyűrűs dobozkát, és úgy megkérni leendő menyasszonya kezét, hiszen úgy egy sokkal intimebb pillanatot érhetünk el, sokkal kevesebb hibázási lehetőséggel.

Étteremi lánykérés

Extrém lánykérés

Helikopteren vagy búvárkodás közben megkérni a választottad kezét igazán menő és egyedi dolog. Intézem nektek a helikopterbérlést és a pilótát, neked csak annyi a dolgod, hogy a megfelelő pillanatban előállj a kérdéssel. Ha pedig mindketten profi búvárok vagytok, akkor egy álomba illő nyaralással kötjük össze a lánykérést és a merülésvezetővel egyeztetjük a részleteket, hogy egy igazán szép korall mellett állj elő a kéréssel, miközben ő víz alatti fényképezőgéppel megörökíti a pillanatot.

Extrém lánykérés

Flashmob lánykérés

Az utóbbi időben terjedt el a flashmob lánykérés. Egy csapat járókelőnek álcázott ember egyszerre kezd el táncolni egy hirtelen megszólaló számra, előre kidolgozott és betanult koreográfiával. Sok szervezést igényel a flashmob lánykérés, de biztosan megtérül a sok munka, hiszen rettentő látványos! Videósunk pedig gondoskodni fog róla, hogy még az unokáitok is lássák az eseményt.

Flashmob lánykérés

Romantikus lánykérés

Rózsaszirmokkal teleszórt lakás, lufik és rózsák mindenhol, háttérben halk zene szól. Nincs intimebb lánykérés annál, mint amikor csak ketten vagytok. Ahhoz azonban, hogy a legapróbb részletek is Insta-kompatibilisek legyenek, elkél a profi segítség. Avass be a párod kedvenc színeibe, érdeklődési körébe és imádott illataiba, hogy megteremtsük az abszolút személyre szabott atmoszférát.

Romantikus lánykérés

Koncert közbeni lánykérés

Párod kedvenc koncertjére igyekeztek, és a szokásosnál is többet mondod, hogy „Induljunk már, ne készülődj annyit!”. A tánc közepette pedig a bandatagok a Ti nevetek mondják, hogy elhangozzon az a bizonyos „Hozzám jössz feleségül?” kérdés. Ha szerelmednek van egy imádott együttese, akiknek épp a közeljövőben lesz koncertjük, érdemes lehet erre időzíteni a lánykérést, hiszen az élmény duplán életre szóló lesz.

Koncert közbeni lánykérés

Munkához kapcsolódó lánykérés

Friss lánykérési trend, hogy a leendő vőlegény a választottja kezét a saját vagy párja munkájához kapcsolódóan kéri meg. Szirénázó autóval érkezik és létrával felmászik tűzoltó, vagy egyedi óriásposztert a helyeztet ki a marketinges leendő menyasszony munkahelye elé a párja. Az első találkozónkon mindenképp beszéljünk a munkátokról, mert nagyon kreatív megoldásokat találhatunk ki és valósíthatunk meg nektek.

Munkához kapcsolódó lánykérés

Különleges helyszínen lánykérés

Hegyekben, csónakban, tengerparton, piknikezés közben, hőlégballonon, repülőn - mindezt legtöbbször a naplemente idején A romantika garantált, ahogy a meglepetés is. Duplán gyönyörű és emlékezetes lesz a pillanat: a nagy kérdés feltétele és az álomszép helyszín miatt is.

Különleges helyszínen lánykérés

Lánykérés gyerekekkel

Van már közös gyereketek, de csak most házasodnátok? Vond be kreatív módon a gyerkőcöt a lánykérésbe. Írhatunk neki együtt egyedi verset, amit betanul vagy hajtogathatsz vele egy kis kartondobozt, amibe a gyűrűt rejtitek. A gyereketek életkora nagyban befolyásolja az ötleteket, de egy dolog garantált: a kicsi legalább annyira lelkesen fog majd készülni a nagy pillanatra, mint te.

Lánykérés gyerekekkel

Rejtett lánykérés

Biztosan Te is láttad már azt a videót, ahol a férfi a barátnője kezét egy teljes évig mindennap megkérte a háta mögött és erről képeket készített, majd utólag videóvá szerkesztette azt. Nagyon kreatív ötlet, de bizony hosszadalmas és megvan benne a lebukás veszélye, de az egyik leginkább feledhetetlen módja a lánykérésnek.

Rejtett lánykérés

Mozis lánykérés

Egyre inkább elterjedtebb az a lánykérés típus, amikor elmegy a pár egy filmre. A hölgy mit sem sejtve beül a székbe, majd a vásznon közös életük története pereg le a vásznon. A végén pedig a nagy kérdésnél felkapcsolódnak a lámpák, és kiderül, hogy a nézők mind a baráti körből és a család tagjaiból állnak.

Mozis lánykérés

Közös hobbihoz kapcsolódó lánykérés

Imádtok társasozni? Készíttethetünk nektek egy közös társasjátékot, aminek az utolsó kártyáján szerepel az a bizonyos kérdés. Ha van egy közös kedvenc éttermetek, akkor előre egyeztetjük a házhozszállításnál, hogy a rendelésbe rejtsék bele a lánykérést tartalmazó üzenetet. Esetleg kirándulni szerettek? Meglepetést szervezünk a kedvenc kilátótokba, ahol fel tudod tenni a nagy kérdést életed párjának.

Közös hobbihoz kapcsolódó lánykérés

Tengerparti lánykérés

Valószínű a legtöbb embernek a romantikus eljegyzésről a tengerpart jut eszébe, amikor csak ketten vagytok és éppen megy le a nap... A nyaralás mindig tökéletes helyszín lehet egy lánykéréshez.

Tengerparti lánykérés