Esküvőszervezés

Eljegyzés szervezése

A cukormázas szavak imádnivalóak, de érdemes előre tudni, hogy ha egy gyönyörű és stresszmentes eljegyzést szeretnél, akkor pontos lépéseket kell követni. Élményekkel teli, kreatív folyamat lesz, amelyet maximálisan rátok szabunk, de a szervezésnek van egy struktúrája, amit jó, ha előre átláttok. Így senkit nem ér meglepetés, és Te is mindig pontosan tudod, hogy hol járunk a folyamatban.

1. Online vagy személyes találkozó

Tisztázzuk az igényeidet és az ideális költségkeretet. Kicsit beszélgetünk rólad, a leendő menyasszonyodról és a megismerkedésetekről, hogy egy képet kapjak minek is örülhetne párod. Annak érdekében, hogy leendő jegyesed semmit se sejtsen, egy külön semleges e-mail cím néven fog az esetleges levelezés zajlani, hogy ha esetleg megnyitva hagynád a leveleződ se tűnjön fel párodnak, hogy milyen csodálatos dologra készülsz.

2. Árajánlat és szerződéskötés

Átlátható árajánlatot fogsz kapni tőlem, és megkötjük a szerződést.

3. Részletek kidolgozása

Most, hogy már megismertem az igényeket és javában benne vagyunk a szervezésben, dönteni kell, hogy pontosan hol szeretnéd életed párjának a kezét megkérni. Szeretnéd-e, hogy egy fotós vagy egy videós megörökítse a pillanatot. Itt egészen az extrém ötletektől kezdve, a legintimebb elképzelésekig mindent meg tudunk oldalni. Valaki szeretné, ha a szerettei körében történne meg a lánykérés, míg mások csak kettesben lennének annál a bizonyos „Igen”-nél. A lényeg: én mindig csak javaslatokat hozok, tanácsot adok - de a végső döntés a Tiéd.

4. Megvalósítás

Az Igen előtti napon még pontosítunk, aznap pedig én elintézek mindent. Abszolút diszkrécióra számíthatsz, nem kell aznap már bújnod a telefonod, maximum egy SMS-t fogsz kapni tőlem, hogy minden a legnagyobb rendben megy. Éld át nyugodtan és teljesen szerelemben ezt a napot, ugyanis egész életedben emlékezni fogsz rá. 

Eljegyzés szervezése